Minimarakatit: Lasten akrokurssi 4-6v alk. 4.9.

keskiviikkoisin klo 18:00


Taso: Alkeet, 4 – 6 vuotiaille
Ajankohta: keskiviikkoisin klo 18:00, 4.9. alkaen
Ohjaajat: Teresa Kullström

Lasten akrobatiakurssillamme liikutaan hauskasti ja rennosti – juuri niin kuin lapset tykkäävät! Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista. Lasten kurssimme ohjaajalla on useamman vuoden kokemus ohjaamisesta sekä lasten kanssa toimimisesta. Tunneilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkaissa ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 2.-15.9.2019. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille kertomalla kokeilemaan tulevien lasten nimet ja iät sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

Kurssikerrat: 15 x 45min
Osallistujamäärä: max 14 hlöä

Hinta: 159€

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan varausjärjestelmässämme allaolevan linkin kautta. Suosittelemme tekemään tunnukset järjestelmään vanhemman nimellä.

Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivää edellisenä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova. Katso varausehdot täältä!Kurssi on jo alkanut, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@readysetpole.fi.