Kieppukatit: Lasten akrokurssi 7-10v alk. 22.1.

keskiviikkoisin klo 17:50, 22.1. alkaen

Ohjaajat: Riikka Aalto ja Alice Peltonen
Taso: Avoin

Lasten akrobatiakurssillamme liikutaan hauskasti ja rennosti – juuri niin kuin lapset tykkäävät! Tunneilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkailla ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa.

Kurssille osallistuakseen lapsellasi ei tarvitse olla minkäänlaista aikaisempaa kokemusta tangolta tai akrobatiasta ylipäätään, vaan hän on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista.

Kurssin ohjaaja Riikka ohjasi viime syksynkin Kieppukatit -ryhmää. Riikka on liikunta alan ammattilainen ja hänellä on useamman vuoden kokemus ohjaamisesta sekä lasten kanssa toimimisesta. Kurssin toinen ohjaaja Alice tuli myöskin tutuksi jo viime syksynä Kieppukatit -ryhmän toisena ohjaajana.

Tervetuloa kaikille Kieppukateille temppuilemaan ja oppimaan uutta hauskasti!


Hinta:

249€ / kevät
sis. 17 x 60min

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on avoinna koko kevään, mikäli kurssilla on tilaa.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Vielä ehdit mukaan! Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.