Joogan peruskurssi alk. 22.1.

keskiviikkoisin klo 17:45, 22.1. alkaen

Ohjaaja: Salla Oksanen
Taso: Avoin

UUTUUS!

Joogan peruskurssilla pääset tutustumaan monipuolisesti Ready Set Polen joogatarjontaan ja erilaisiin joogaharjoituksiin – tutuiksi tulevat hot jooga, yin jooga sekä ilmajooga. Aloitamme kurssin joogan tekniikalla ja tutustumme asanaharjoitukseen normaalilämpöisessä salissa. Kurssin edetessä teemme harjoituksia myös lämmitetyssä salissa sekä ilmajoogakankaan tukemana. Tutustumme myös erilaisiin hengitysharjoituksiin. Kurssin kerroista noin puolet on ilmajoogan erilaisia harjoituksia.

Joogan peruskurssille voit tulla mukaan ilman minkäänlaista kokemusta joogasta – olet tervetullut kurssille juuri sellaisena kuin olet! Kurssin aikana tutustumme erilaisiin tapoihin tehdä joogaharjoitusta ja pääsemme tekemään myös virtaavampaa liikettä kun harjoituksen perusteet alkavat olla tuttuja. Jokainen saa vinkkejä siihen kuinka harjoitella turvallisesti, ja miten harjoitusta voi muokata itselleen ja keholleen sopivaksi. Opit myös kuinka valita erilaiset harjoitusmuodot tukemaan omaa hyvinvointiasi.

Kurssin tavoitteena on löytää omanlainen tapa harjoittaa joogaa ja tehdä joogaharjoituksesta säännöllinen. Joogan avulla tutustumme omaan tapaan liikkua. Vahvistamme kehoa ja teemme myös palauttavia, liikkuvuutta lisääviä harjoituksia. Luomme kurssilla rauhallisen ympäristön, jossa jokainen pääsee hetkeksi pysähtymään ja löytämään oman hengityksen. Harjoituksen myötä voit oppia luomaan palauttavia pysähtymisen hetkiä omaan arkeesi. 

”Ohjaajana haluan auttaa jokaista löytämään itselleen sopivan tavan harjoittaa joogaa, jotta harjoituksesta voisi tulla säännöllistä ja se tukisi omaa hyvinvointiasi. Harjoituksessani tärkeää on pysähtyminen hetkeen ja turvallinen harjoitus, unohtamatta pilkettä silmäkulmasta. Tehdään yhdessä kurssin ilmapiiristä lämmin ja salliva, jossa kaikki saavat olla omanlaisiaan.

Olen kouluttautunut yin ja hathajoogaohjaajaksi (RYT-200 koulutus) sekä ilmajoogaohjaajaksi Unnata Aerial Yoga ohjaajakoulutuksessa. Huomaan oppivani joogasta koko ajan lisää ja innostun siitä, kuinka voimme tuoda lattialla oppimamme taidot kankaalle, ja kankaalta tekniikkaa lattialla tehtävän harjoituksen tueksi. ”

Tervetuloa tutustumaan ja syventymään joogan pariin Sallan kanssa!


Hinta:

249€ / 224€*
sis. 17 x 60min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Huom! Voit maksaa kurssin myös jäsenyyteen sisältyvillä jäsenkäynneillä. Jäsenemme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst! Kurssia pääset testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.