Intensiivi: Eksoottinen ilmaisu 90min 11.7.

Intensiivi: Eksoottinen ilmaisu

Ajankohta: la 11.7. klo 12 – 13:30
O
hjaaja: Hulda Rankanen
Kesto: 90min

Taso: Alkeet+
Kaikille yli 15 vuotiaille

Tällä intensiivillä opettelemme lyhyitä yhdistelmiä eksoottiseen tyyliin keskittyen vahvasti ilmaisuun. Kokeilemme tuoda samoihin liikeyhdistelmiin erilaisia tunteita ja näkökulmia esimerkiksi liikelaatua muuttamalla.

Eksoottinen ilmaisu -intensiiville ovat tervetulleita kaikki tankotyypit aina alkeis -tasolta lähtien eikä kenenkään tarvitse olla valmis esiintyjä intensiiville osallistuakseen. Saat jännittää esiintymistä tai nauttia siitä – kunhan tulet rohkeasti mukaan! Pääosassa tällä tunnilla on oman ilmaisutyylin tutkiminen ja rohkea kokeilu turvallisessa ympäristössä.

Ohjaajana intensiivillä toimii monilta tanko- ja akrobatiatunneilta tuttu Hulda, joka on esiintynyt paljon lapsesta asti mm. sirkuskoulussa. Hulda on voittanut Pole Dance Competition Denmarkissa 2017 Professional Entertainment -sarjan ja Royals of Exotic 2019 korkeamman sarjan. Esiintyminen on siis lähellä hänen sydäntään.

Pukeudu intensiiville niin, että tunnet olosi mukavaksi ja rennoksi. Suosittelemme myös nappaamaan polvisuojat ja kengät mukaan, jotta pääset täysillä mukaan fiilistelemään. Olet myös täysin tervetullut eksoilemaan ilman kenkiä, tai vaikka vain testaamaan kenkien käyttöä, mikäli sinulla ei ole kenkien kanssa eksoilusta aiempaa kokemusta.

Tervetuloa nauttimaan itsensä ilmaisusta rennosti ja hauskasti! 😉

Ilmoittaudu viimeistään: 10.7.2020


Hinnasto

Jäsenille:

Kultajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 10€
Tuplajäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 20€
Viikkojäsen 2 jäsenkäyntiä tai lisäkäyntinä 39€ / 35€*

Muille:

5 tai 10 kerran kortilla 2 käyntiä
Muut 39€ / 35€*

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Huom! Intensiivi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiivin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. 
Täältä löydät varausehdot.