Ilmajoogan peruskurssi alk. 4.9.

keskiviikkoisin klo 19:00, 4.9. alken

Ohjaaja: Salla Oksanen
Taso: Avoin

UUTUUS!
Ilmajoogan peruskurssilla joogaharjoitus tehdään lantion korkeudelle ripustettuja ilmajoogakankaita, ns. hammockeja apuna käyttäen. Kankaan käyttö tasapainoa tuomassa ja tukemassa kehoa mahdollistaa monet asiat, jotka muutoin olisivat vaikeita tai jopa mahdottomia. Lisäksi kankaiden käyttö antaa upean mahdollisuuden kokea ilmaelementtiä: kankaassa rentoutuessasi pääset kokemaan antautumista ja kannatelluksi tulemisen tunnetta.

RSP:n ilmajoogan peruskurssilla käydään läpi ilmajoogan perusperiaatteet: keskittyminen, hengitys, rauhoittuminen, sekä asanoiden, eli ilmajoogaliikkeiden turvallinen ja asteittain edistyvä rakentaminen. Ilmajoogaharjoitus on joogaharjoitus, jossa akrobaattisuus on mukavana mausteena mukana, ei kuitenkaan itsetarkoitus. 

Tunneilla tehtävät asanat ovat luonteeltaan erilaisia: toiset ovat selkeästi rentoutumiseen ja palautumiseen suuntaavia, toiset taas dynaamisempia ja energisoivampia. Tavoitteena on, että kurssin käytyäsi voit osallistua luottavaisesti RSP:n kaikille ilmajoogatunneille, kun olet tutustunut kankaaseen ja sen avulla tehtäviin liikkeisiin kurssilla perusteellisesti. 

Mitään ennakkotietoja joogasta, ilmajoogasta tai akrobatiasta ei tarvita. Myöskään mitään erityisiä kykyjä ei vaadita; ilmajoogaharjoitus rakentuu sille pohjalle, mikä itse kunkin tilanne on. Ilmajoogassa pääset käyttämään ja vahvistamaan myös lihaksiasi; vatsa- ja käsivarsien lihasten käyttö on keskeisenä elementtinä kankaan kanssa työskenneltäessä (esim. siirtymiset kankaaseen ja siitä pois). 

Ilmajoogan peruskurssi on suunnattu perusterveille henkilöille. Jos sinulla on huomioon otettavia seikkoja terveydentilassasi, suosittelemme joogan yksityisopetusta opettajiemme johdolla, jolloin saat henkilökohtaisen joogaohjelman, minkä pohjalta voit lähteä kehittämään harjoitustasi eteenpäin. Raskaana oleville emme suosittele ilmajoogaa turvallisuussyistä.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

Tervetuloa RSP:n ilmalennoille!

Hinta:

199€ / 179€*
sis. 15 x 60min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi, jäsen

Ilmoittautuminen:

Kurssille ilmoittaudutaan varausjärjestelmässämme allaolevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on voimassa koko syksyn.

Kurssi on jo alkanut, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@readysetpole.fi.

Huom! Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivän edeltävänä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova.  Katso varausehdot täältä.