Elokuun IlmajoogaStartti alk. 10.8.

maanantaisin klo 18:45


Ajankohta: maanantaisin 10.8. – 7.9. klo 18:45-19:45
Ohjaaja: Outi-Maija Itkonen

Ilmajoogan Starttikurssi on lempein ja helpoin tapa aloittaa ilmajooga. Perehdymme viiden kurssikerran aikana ilmajoogan maailmaan joogaopettajan johdolla. Käymme läpi lajin tyypillisimmät asanat eli eri joogaliikkeet.

Tutustumme ilmajoogaan monipuolisesti: teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia. Harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat ja opimme käyttämään ilmajoogan kangasta oikealla tavalla.  Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa ilmajoogaa viikkotunneillamme. Kurssi sopii kaikille: vain raskaanaolevia kehotamme jättämään kurssin väliin.

Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Tunneilla siirrämme lattiajoogan asanat eli jooga-asennot ilmaan kankaan avulla. Ilma-akrobatian vaikutus näkyy ennen kaikkea kankaan käytössä, eikä tuntiin sisälly vaativia akrobaattisia temppuja – akrobaattisuus tulee tunneille ripauksina ja mukavana mausteena.

Vyötärön korkeudella oleva kangas antaa jooga-asanoihin uusia mahdollisuuksia. Se jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin liikkeitä turvallisesti.
Ilmajoogan starttikurssilla syvennytään asanoihin viiden kurssikerran aikana, käydään läpi ilmajoogan tekniikan perusteet ja pohditaan ryhmän kanssa yhdessä esille nousevia kokemuksia ja kysymyksiä. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan ilmajoogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme.

5 x 60min
Kaikille yli 15-vuotiaille


Tässä vielä Ilmajoogan kohteliaisuusohjeet:

× suosittelemme ihonmyötäisiä pitkiä housuja ja pitkähihaista paitaa

× huomioithan herkän silkkikankaan: riisu korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni kumilenkillä ilman pinnejä

× puhdistathan meikin ja jalkasi, jotta liinamme pysyvät puhtaina.

Hinta:
99€ / 89€*
*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään 9.8.2020 ennen klo 18:45

Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssia edeltävänä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot