Tanko, Aikuisten Koulutusryhmä

maanantaisin klo 17:30

Ikäraja: +25v
Taso: Jatko – Super (ent. Jatko 2 – 4)
Ajankohta: maanantaisin klo 17:30
Ohjaajat: Saara Eloranta & Sara Huhtala

Aikuisten Koulutusryhmä sopii +25-vuotiaille Jatko – Super -harrastajille. Aikuisten koulutusryhmässämme treenataan kovaa, mutta rennolla fiiliksellä. Kun haluat nauttia treenaamisesta säännöllisesti hyvässä porukassa, tule tänne. Ideana on kehittää sinua omassa tahdissasi, emmekä treenaa otsa rypyssä tai hampaat irvessä. Ryhmää vetävät kevätkaudella Saara ja Sara, ja heidän ohjauksessa kehityt taatusti. Ryhmä treenaa tasolla Jatko 2-4, ja ohjaajat antavat jokaiselle sopivasti haastetta.

Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Säännöllinen treenaaminen samassa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen ryhmäläisensä, ja osaavat kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajien tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Hinta:

Valitsemasi RSPn jäsenyys + liittymismaksu 60€ / kevätkausi.

Hinta ei-jäsenelle: 309€ / 278*
sis. 18 x 70min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen ja kotivanhempi

Ryhmän ensimmäiset treenit: ma 20.1.2020 klo 17:30

Huom! Suosittelemme osallistumaan ryhmään jäsenyydellä. Tällöin ryhmän treenit veloitetaan jäsenkäynteinä, ja pääset hyödyntämään edulliset jäsenkäynnit viikkotunneillamme. Jäsenenämme saat enemmän: Pääset mm. treenaamaan vapaille treeneille ja jäsentreeneille veloituksetta ja saat mahtavat jäsenedut käyttöösi. Täältä löydät tarkemmat tiedot tarjolla olevista jäsenyyksistä ja hinnoista.

Ilmoittautuminen:

Muutamia paikkoja on yhä vapaana, joten kurssille pääset vielä ilmoittautumaan sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693. Ilmoittautuminen on voimassa koko kevään.

Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Psst! Kurssia pääset testaamaan vielä kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1. kokeiluhintaan 10€ /tunti. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.