Kieppukatit: Lasten akrokurssi 7-10v alk. 4.9.

keskiviikkoisin klo 17:45


Taso: Avoin taso, 7 – 10 vuotiaille
Ajankohta: keskiviikkoisin klo 17:45, 4.9. alkaen
Ohjaajat: Riikka Aalto

Lasten akrobatiakurssillamme ei uuden oppimisen ja liikunnan riemua puutu! Kurssia ohjaa liikunta-alan ammattilainen. Pienryhmässä jokainen lapsi saa varmasti huomiota ja harjoittelu on turvallista. Kurssilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkaissa ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 2.-15.9.2019. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille kertomalla kokeilemaan tulevien lasten nimet ja iät sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

Kurssikerrat: 15 x 60min
Osallistujamäärä: max 14 hlöä

Hinta: 199€

Ilmoittautuminen
Kurssille ilmoittaudutaan varausjärjestelmässämme allaolevan linkin kautta. Suosittelemme tekemään tunnukset järjestelmään vanhemman nimellä.

Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivää edellisenä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova. Katso varausehdot täältä!

Kurssi on jo alkanut, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@readysetpole.fi.