Rengastrapetsin Koulutusryhmä alk. 22.8.

torstaisin klo 17:30


Taso: Jatko
Ajankohta: torstaisin klo 17:30
Ohjaajat: Lea Kemppinen & Pilvi Sillgren

Rengastrapetsin Koulutusryhmä sopii motivoituneille, jo hieman kokemusta renkaalta omaaville harrastajille. Koulutusryhmässä pääset kehittämään taitojasi omista lähtökohdistasi. Tunneilla lämmitellään ilma-akrobatialle luontevaan tyyliin, ja kehitetään rengastemppuihin tarvittavaa voimaa. Jokaisella tunnilla tavoitteena on löytää uutta liikemateriaalia ja päästä nauttimaan renkaalla temppuilusta. Kauden aikana pääset harjoittelemaan mm. komboja, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä, ja koreografista sarjaa. Treeniohjelmaa  suunnitellaan myös osallistujien toiveiden pohjalta. Renkaan koulutusryhmä on loistava mahdollisuus päästä treenaamaan renkaalle viikottain! Treeniryhmä ja ohjaajat pysyvät samana koko kauden. Siten ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen, ja osaavat kehittää sinua henkilökohtaisesti. Pääset haastaamaan itseäsi pitkäkestoisesti ja saat vinkkejä etenkin niihin vaikeimpiin liikkeisiin. Säännöllisellä ja monipuolisella treenillä tulet kehittymään yhä paremmaksi rengasakrobaatiksi. Koulutusryhmäläinen pääsee hyödyntämään myös viikkokalenterimme Jäsentreenejä, olipa lompakossa jäsenkorttia tai ei.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 19.8.-2.9.2019. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Kurssikerrat: 16 x 70min
Osallistujamäärä: max 14 hlöä

Hinta:
Jäsenille kuukausimaksun päällä +28€ /kk (elokuu-joulukuu)
Pelkkä Koulutusryhmä 249€ / 225€ /syyskausi
(
voidaan laskuttaa myös 4 erässä syksyn aikana, á 65€ /erä)

*edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Moniryhmäalennus

Huomaathan, että ilmoittautuessasi useampaan koulutusryhmään ja kurssille säästät!

Alennus 2. ja 3. koulutusryhmästä:
× Jäsenille -10€ /kk 
× Ei-jäsenille koulutusyhmä -50€ /syksy

Alennus peruskursseista koulutusryhmään ilmoittautuneille: 

× 1. ja 2. peruskurssista -10€ /kurssi

Katso kaikki syksyn peruskurssimme täältä

Huomaathan, että ikärajamme koulutusryhmiin on 15 vuotta.

Ilmoittautuminen

Pääset varaamaan paikkasi Rengastrapetsin Koulutusryhmään ajanvarauskalenteristamme kurssit välilehdeltä. Koko kausi varataan ilmoittatumalla ensimmäiselle kurssikerralle. Huom. Koulutusryhmä toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään ensimmäisiä treenejä edeltävänä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova. Katso varausehdot täältä!