Koulutusryhmä III alk. 20.8.

tiistaisin klo 20:00, joka 2. sunnuntai klo 17:30


Taso: Jatko 3-4
Ajankohta: tiistaisin klo 20:00, joka 2. sunnuntai klo 17:30
Ohjaajat: Johanna Juvonen & Hulda Rankanen

Koulutusryhmä III sopii sinulle, kun treenaat  motivoituneesti Jatko 3 – Jatko 4 -tunneilla, nautit haasteista, ja haluat kehittyä tavoitteellisesti. Koulutusryhmäläiset saavat monipuolista valmennusta, kun ohjaajamme Johanna ja Hulda rakentavat vaativia treenejä kovatasoisille tankoilijoille. Jos olet käynyt vähintään Jatko 3 -tason tunneilla meillä tai muualla, ilmoittaudu ihmeessä mukaan! Lupaamme, että taitosi kehittyvät hurjasti vuoden koulutusryhmätreeneissä.

Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Säännöllinen treenaaminen samassa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen ryhmäläisensä, ja osaavat kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 19.8.-2.9.2019. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.


Kurssikerrat: 24 x 70min
Osallistujamäärä: max 14 hlöä

Hinta:
Jäsenille kuukausimaksun päällä +38€ /kk (elokuu-joulukuu)
Pelkkä Koulutusryhmä 356€ / 325€* /syyskausi
(voidaan laskuttaa myös 4 erässä syksyn aikana, á 92€ /erä)

*edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja kotivanhemmat

Moniryhmäalennus

Huomaathan, että ilmoittautuessasi useampaan koulutusryhmään ja kurssille säästät!

Alennus 2. ja 3. koulutusryhmästä:
× Jäsenille -10€ /kk 
× Ei-jäsenille koulutusyhmä -50€ /syksy

Alennus peruskursseista koulutusryhmään ilmoittautuneille: 

× 1. ja 2. peruskurssista -10€ /kurssi

Katso kaikki syksyn peruskurssimme täältä

Huomaathan, että ikärajamme koulutusryhmiin on 15 vuotta.


Ilmoittautuminen

Pääset varaamaan paikkasi Koulutusryhmä II ajanvarauskalenteristamme kurssit välilehdeltä. Koko kausi varataan ilmoittatumalla ensimmäiselle kurssikerralle. Huom. Koulutusryhmä toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään päivää ennen ensimmäisiä treenejä. Huomaathan, että varaus on sitova. Katso varausehdot täältä!