Hot Joogan peruskurssi alk. 2.9.

maanantaisin klo 17:30, 2.9. alkaen

Ohjaaja: Jarna Paalanen-Flyktman
Taso: Avoin

UUTUUS!
Hot Joogan peruskurssillamme opit joogan perusteet lämmitetyssä salissa, ja huomaat, miten lämpö vaikuttaa suotuisasti kehon toimintaan. Aineenvaihdunta lisääntyy, kuona ja jumit sulavat, ja pääset nauttimaan kehosi toiminnasta uudella tavalla.

Lämmitetty joogasali “keksittiin”, kun jooga levisi länsimaihin, ja haluttiin joogan harjoittamiselle samankaltaiset olosuhteet kuin joogan alkuperämaassa, Intiassa. Kehon joustavuus lisääntyy ja nivelten ja lihasten liikkuvuus paranee lämmössä liikkuessa. Hot joogasta monet ovat saaneet apua myös mm. stressiin, painonhallintaan ja uniongelmiin. 

Hot Joogan peruskurssilla käydään läpi joogaharjoituksen perusperiaatteet: keskittyminen, hengitystekniikat, sekä asanoiden, eli joogaliikkeiden turvallinen ja asteittain edistyvä rakentaminen. Aloitetaan aurinkotervehdyssarjoista, ja lisätään harjoitukseen kerta kerralta lisää niin seisoma-, istuma- kuin makuulla tehtäviä asanoita. Tavoitteena on tutustuttaa kurssilaiset joogan tavallisimpiin asanoihin, jotta säännöllisestä joogaharjoituksesta saa enemmän irti.

Mitään ennakkotietoja joogasta ei tarvita. Myöskään mitään erityisiä kykyjä ei vaadita; joogaharjoitus rakentuu sille pohjalle, mikä itse kunkin tilanne on. On kuitenkin huomattava, että alkeiskurssi on suunnattu perusterveille henkilöille – jos sinulla on huomioon otettavia seikkoja terveydentilassasi, suosittelemme joogan yksityisopetusta opettajiemme johdolla, jolloin saat henkilökohtaisen joogaohjelman, minkä pohjalta voit lähteä kehittämään harjoitustasi eteenpäin.

Voit kokeilla kurssia edulliseen kokeiluhintaan 5€ /tunti kahdella ensimmäisellä kurssiviikolla 19.8.-2.9.2019. Mikäli haluat tulla testaamaan ryhmää ilmoita tästä meille sähköpostitse info@readysetpole.fi tai puhelimitse 040 969 2693.

Tervetuloa nauttimaan keskittyneestä tekemisestä ja kehon uusien ulottuvuuksien löytämisestä!

Hinta:

199€ / 179€*
sis. 15 x 60min

*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi, jäsen

Ilmoittautuminen:

Kurssille ilmoittaudutaan varausjärjestelmässämme allaolevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on voimassa koko syksyn.

Huom! Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivän edeltävänä päivänä. Huomaathan, että varaus on sitova.  Katso varausehdot täältä!