Joulukuun TankoIntensiiviStartti 14.12.

Lauantaina klo 13:15


Ajankohta: lauantaina 14.12. klo 13:15 – 16:15
Ohjaaja: Martta Kallas-Mäki

Tankotanssin Intensiivistartti on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tämä on helpoin ja paras tapa aloittaa tankoilu. Intensiivistarttikurssin  jälkeen sinun on mukava jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja koukuttava treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Lajia harrastetaan metallisella pystytangolla, jolla keskivartalo ja kädet vahvistuvat nopeasti. Tankotanssin suosio perustuukin siihen, että laji kehittää lihaksiasi sillä aikaa, kun sinulla on hauskaa. 

Tankotanssiliikkeet jaetaan karkeasti kahteen: pitoihin ja pyörähdyksiin. Pidoissa kiivetään erilaisiin asentoihin ihon ja tangon välisen kitkan avulla. Pyörähdyksissä otetaan vauhtia ja pyörähdetään tangon ympäri. Lajissa on satoja eri liikkeitä ja uusia tankotanssiliikkeitä luodaan jatkuvasti lisää, joten hauskat haasteet eivät tämän lajin parissa lopu.

Teemme intensiivistartin alkuun huolelliset alkulämmittelyt, minkä jälkeen siirrymme tangolle. Opettelemme tankotanssin perusotteet. Pääset seisomaan ja istumaan tangolla. Pääset myös harjoittelemaan erilaisia pyörähdyksiä tangon ympäri. Pidämme evästauon intensiivin loppupuoliskolla. Intensiivin lopuksi harjoittelemme opituista liikkeistä koostuvan pienen sarjan musiikin kanssa fiilistellen.
Tervetuloa oppimaan tämän näyttävän lajin alkeet kertaheitolla!

Kesto: 2 x 90min, sisältää tauon
Kaikille yli 15-vuotiaille


Hinta:
55€/49€*
*työtön, opiskelija, eläkeläinen, kotivanhempi

Ilmoittaudu viimeistään: 13.12.2019 ennen klo 13:15

Huom. Intensiivi startti toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään startin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot