Aloita Ilmajooga

Tällä sivulla autamme sinut alkuun, kun haluat aloittaa ilmajoogan.

Ilmajooga on melko uusi laji Suomessa ja maailmalla: ensimmäinen ilmajoogatunti pidettiin New Yorkissa 2006. Toimme Ilmajoogan Ready Set Polelle runsaiden toiveiden vuoksi. Olemme myös itse todenneet, että ilmajooga on yksi parhaita asioita, mitä tankotanssija voi vapaa-ajallaan tehdä. Ilmajooga huoltaa ja vahvistaa kehoa ainutlaatuisella tavalla.

Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Tunneilla siirrämme lattiajoogan asanat eli jooga-asennot ilmaan kankaan avulla. Ilma-akrobatian vaikutus näkyy ennen kaikkea kankaan käytössä, eikä tuntiin sisälly vaativia akrobaattisia temppuja – akrobaattisuus tulee tunneille ripauksina ja mukavana mausteena.

Vyötärön korkeudella oleva kangas antaa jooga-asanoihin uusia mahdollisuuksia. Se jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin liikkeitä turvallisesti.

Tarjoussivun linkitys

Ilmajooga sopii just sulle

Ilmajooga sopii lähes kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Kuitenkin raskaana olevia kehotamme jättämään lajikokeilun väliin. Jos sinulla on pitkittyneitä selkäkipuja tai hyvin matala verenpaine, keskustelethan ensin lääkärisi kanssa lajin sopivuudesta sinulle. Ilmajoogan voit aloittaa, vaikkei sinulla olisi kokemusta joogasta tai liikunnasta. Tunneillemme voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat.

Ilmajoogan kohteliaisuuohjeet

  • Pukeuduthan ihonmyötäisiin pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan
  • Huomioithan herkän silkkikankaan: riisu korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni kumilenkillä ilman pinnejä
  • Puhdistathan meikin ja jalkasi, jotta liinamme pysyvät puhtaina.Näin aloitat

Ilmajoogan voit aloittaa kahdella tavalla: tulemalla Starttikurssilla tai yksittäiselle viikkotunnille. Huomaathan, että Starttikurssin ja tuntiemme ikäraja on 15 vuotta. Tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme ennen tunneille ilmoittautumista, kiitos. Sivun alalaidasta löydät vastauksia yleisimpiin aloittelijoiden kysymyksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä info@readysetpole.fi, jos mieleesi tulee muuta kysyttävää!


Alkavat Ilmajoogat Starttikurssit
Seuraavat Ilmajoogan viikkotunnit
18.10.201917:45Ilmajooga, VahvistavaVaraa tästä
19.10.201912:00Ilmajooga, PalauttavaVaraa tästä
20.10.201916:00Ilmajooga, VahvistavaVaraa tästä
20.10.201917:15Ilmajooga, PalauttavaVaraa tästä
21.10.201918:45Ilmajooga, PalauttavaVaraa tästä
22.10.201916:00Ilmajooga, VahvistavaVaraa tästä
22.10.201917:15Ilmajooga, PalauttavaVaraa tästä