Näin tuet Ready Set Polea 💝

Olemme todella liikuttuneita siitä, kuinka paljon meiltä on kyselty viime aikoina, että kuinka Ready Set Polea voi tukea näiden haastavien aikojen aikana. Meillä on ihan parhaita tyyppejä tukijoukoissa!

Jos siis olet halukas tukemaan RSPn toiminnan jatkumista, tässäpä muutama vinkki, kuinka se onnistuu:


1. Hanki meiltä vaikka kuminauha ja nilkkapainot tehokkaaseen kotitreeniin tai ihanan monipuolinen ilmajoogakangas ihan ikiomaksi!

Kätköistämme löytyi myös muutama edellisvuosien kevätnäytöstallenne, joilla voit piristää pitkiä kotipäiviä. Jos sinulta löytyy jo kaikki tarvittava treenivälineistö, meillä on myynnissä myös RSPn hihamerkkejä ja kangaskasseja.

2. Osta yksityistunti lempparilajistasi!

Yksityistunnit 60min:
🤸🏼‍♀️ 1 hlö – 99€
🤸🏼‍♀️ 2 hlö – 124€
🤸🏼‍♀️ 3 hlö – 149€

Kun ostat usemman yksityistunnin kerralla, saat ne edullisemmin:
💎 5 x yksityisopetuspaketti -10%
💎 10 x yksityisopetuspaketti -20%

3. Voit ostaa jo nyt uuden 10 kerran kortin loppuvuodelle, tällöin saat kortille lisää käyttöaikaa 31.12.2020 asti.

Voit tehdä muista ostoksia RSPllä paikan päällä arkisin klo 12-14 maaliskuun loppuun asti. Tavoitat meidät myös puhelimen päästä samaan kellonaikaan p. 040 969 2693. Lisäksi palvelemme sinua sähköpostitse info@readysetpole.fi. Olethan kuitenkin kärsivällinen, sillä asiakaspalvelumme on hieman ruuhkautunut.

4. Liity Pole Community Finland -ryhmään, saat huikean määrän monipuolisia treenejä verkossa 20€:lla!

Pole Community Finland -ryhmä on luotu auttamaa Suomen tankotanssiyhteisöä, studioita sekä ohjaajia selviytymään taloudellisesta ahdingosta Covid-19 viruksen aiheuttamien sulkujen takia. Useat tankosalit ympäri suomea tuottavat ryhmään kehittäviä online -tunteja, tutoriaaleja sekä live-sisältöä.

Sisältöä löytyy monipuolisesti esim. tanssia, tankotanssia, exotic polea, floorworkia, kehonpainoharjoittelua, akrobatiaa ja kaikkea muuta hauskaa! Luvassa on myös livetreenejä joissa pääset keskustelemaan ohjaajan kanssa reaaliaikaisesti. Ryhmässä voi myös vapaasti keskustella tunneista ja pyytää neuvoja tuntien sisältöön liittyen.

Ryhmään pääsee kuukausimaksun (20€ / 4vkoa) maksaneet asiakkaat ja se on toiminnassa koko sulun ajan. Kaikki videot ovat katseltavissa palvelussa vielä 1kk sulun päättymisestä. Voit tilata itsellesi oikeudet ryhmään verkkokaupastamme.

Psst! Omia videota voi jakaa Instagramiin! Tagaa tunnin ohjaaja ja #PoleCommunityFI.

5. Tilaa esimerkiksi oma tanko tai rengas Ahlsportilta!

Myös Ahlsport on upeasti päättänyt olla konkreettisesti avuksi tanssikouluille nyt, kun ihmisten on parempi treenata kotona. Tässä heidän ohjeistus siitä, kuinka voit auttaa meitä heidän kauttaan:

”Osta kotitreenivälineet Ahlsportilta www.fitpolestore.com ja ilmoita haluamasi koulun nimi viestillä, niin Ahlsport tilittää 15% summasta haluamallesi tanssikoululle.”


Iso kiitos, että tuet meitä. 💝 Toivottavasti pääsemme taas pian treenaamaan yhdessä!