Harrasta lempilajiasi RSPn kursseilla

Aloita aivan uusi laji tai jatka tuttua harrastustasi kevätkauden kursseillamme.

Kurssitarjonnastamme löydät tankotanssia, ilmajoogaa, hot joogaa ja akrobatiaa. Valitse kattavasta kurssivalikoimasta juuri sinulle mieluisin tapa harrastaa:

  • Uudistuneet Starttikurssit – Helpoin ja tehokkain matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji.
  • Aikuisten kurssit – Löydä uusi lempilaji tai jatka jo ennestään tuttua harrastusta säännöllisesti läpi kevään.
  • Lasten kurssit – Liikutaan ja opitaan akrobatiaa leikin kautta turvallisesti yksilöllisessä ohjauksessa.
  • Nuorten kurssit – Mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias.

Starttikurssit

Aloita uusi harrastus uudistuneilla starttikursseillamme!

Starttikurssit ovat helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji ja ne on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Uudistuneet Starttikurssimme ovat entistäkin tehokkaampi tapa tutustua lajin perusteisiin kertaheitolla: vuoden 2020 Starttikurssit sisältävät 5 tunnin mittaista kurssikertaa kerran viikossa viiden viikon ajan.

Kurssin jälkeen voit jatkaa harrastustasi kahdella eri tavalla:

x Ilmoittaudu peruskurssillemme jatkamaan harrastustasi säännöllisesti saman ohjaajan ja ryhmän kanssa läpi kevään.
x Jatka harrastustasi viikkotunneillamme esimerkiksi kertakorttilaisena tai RSPn jäsenenä.

Tankotanssin starttikurssilla opettelemme askeleita, pyörähdyksiä ja erilaisia pitoja, kuten seisomista tangolla. Opit myös kurssilla kiipeämisen alkeet ja pääset kokeilemaan opittujen liikkeiden yhdistämistä. Täällä opit tankotanssin perusteet kertaheitolla!

Ilmajoogan starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perusasanat eli joogaliikkeet. Tutustumme ilmajoogaan monipuolisesti: teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia ja opimme käyttämään ilmajoogakangasta oikealla tavalla.

Hot joogan starttikurssilla teemme joogaharjoituksen lämmitetyssä salissa. Harjoituksen tekeminen lämmössä lisää turvallisesti liikkuvuutta ja antaa energiaa. Lämpö antaa myös lempeää haastetta fyysisemmässä joogaharjoituksessa. Kurssin aikana pääset tutustumaan kehoa vahvistavaan Hot Joogaan ja kehoa lempeästi avaavaan Yinin hoitaviin asanoihin lämmössä.


Aikuisten kurssit

Aikuisten kurssit on sinulle paras tapa harrastaa, mikäli kaipaat harrastukseesi säännöllisyyttä.

Peruskursseilla voit aloittaa aivan uuden lajin tai jatkaa jo ennestään hieman tuttua lajia säännöllisesti saman ohjaajan ja tutun ryhmän kanssa läpi kevään. Järjestämme keväällä myös jatkokurssin tankotanssista hieman edistyneemmille harrastajillemme. Tarjolla on 17 kerran kursseja suosituimmista lajeistamme; tankotanssista sekä joogasta. Aikuisten kursseilla saat harrastukseesi säännöllisyyttä ja kehityt varmasti!

Kevään uutuutena tarjoamme oikeasti aikuisille (40v+) suunnattun Tanko&Akro kurssin sekä Tankotanssin jatkokurssin hieman edistyneemmille harrastajille.

Tankotanssin peruskursseilla opit lennokkaita pyörähdyksiä, erilaisia pitoja tangolla ja pääset harjoittelemaan erilaisia nostotekniikoita. Kurssin aikana tutustutaan myös pää alaspäin tehtäviin liikkeisiin tangolla ja opetellaan turvallisia tekniikoita alastuloon.
Tankotanssin jatkokurssilla kohotat harrastuksesi aivan uudelle tasolle. Voit osallistua kurssille, mikäli viihdyt hetken aikaa käännetyssä seisonnassa ja invertoit. Jatkokurssilla teemme astetta haastavampia pyörähdyksiä, pidempiä liikesarjoja sekä invertoinnin jatkoja. Tutustumme kurssin aikana myös spinnitangon saloihin.

Joogan peruskursseilla pääset tutustumaan monipuolisesti Ready Set Polen joogatarjontaan ja erilaisiin joogaharjoituksiin – tutuiksi tulevat hot jooga, yin jooga sekä ilmajooga. Aloitamme kurssin joogan tekniikalla ja tutustumme asanaharjoitukseen normaalilämpöisessä salissa. Kurssin edetessä teemme harjoituksia myös lämmitetyssä salissa sekä ilmajoogakankaan tukemana. Tutustumme myös erilaisiin hengitysharjoituksiin.

Tuu testaa! Kevään kurssit alkavat viikolla 4, mutta otamme vielä uusia osallistujia mukaan kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1., mikäli kurssilla on vielä tilaa. Ilmoittaudu kurssille sitovasti varausjärjestelmämme kurssit -välilehdeltä tai tule kokeilemaan edullisesti 10€ / kokeilutunti. Kokeilukerroille voit ilmoittautua sähköpostitse info@readysetpole.fi.


Lasten akrobatiakurssit

Lasten kursseillamme liikutaan hauskasti ja rennosti – juuri niin kuin lapset tykkäävät!

Tunneilla lapset pääsevät pyörimään, kiipeilemään ja harjoittelemaan uusia temppuja turvallisesti tangolla sekä renkailla ja kankailla. Kurssilla opetellaan myös lattia-akrobatiaa. Lapsille on tarjolla kaksi eri kurssia ikäryhmittäin. Molemmat lastenkurssimme sopivat ensikertalaisille eikä aiempaa kokemusta tarvitse olla.

Minimarakatit:
Lasten akrobatiakurssi 4 – 6 -vuotiaille

Kieppukatit:
Lasten akrobatiakurssi 7 – 10 -vuotiaille

Nuorten tankokurssit

Nuorten tankokurssit ovat se mukavin tapa harrastaa tankotanssia, jos on alle 15-vuotias.

Nuorten peruskurssilla opit, mitä tankotanssi on. Pääset oppimaan vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämistä ja temppuja tangolla. Tällä kurssilla aloitamme aivan alkeista. Sinulla ei ole tarvitse olla aiempaa kokemusta, olet tervetullut sellaisena kuin olet. Kevään aikana pääset kokeilemaan myös pyörivällä tangolla temppuilua sekä rengastrapetsia ja kangasakrobatiaa muutaman kerran.

Nuorten jatkokurssille voit tulla, kun sinulla on jo kokemusta tankotanssista. Olet jo päässyt treenaamaan inverttiä, hallitset peruspyörähdykset ja osaat kiivetä tangolle. Kevään aikana pääset kokeilemaan myös pyörivällä tangolla temppuilua sekä rengastrapetsia muutaman kerran.

Tuu tutustumaan! Kevään kurssit alkavat viikolla 4, mutta otamme vielä uusia osallistujia mukaan kahdella ensimmäisellä kurssikerralla 20. – 30.1., mikäli kurssilla on vielä tilaa. Ilmoittaudu kurssille sitovasti varausjärjestelmämme kurssit -välilehdeltä tai tule kokeilemaan edullisesti 10€ / kokeilutunti. Kokeilukerroille voit ilmoittautua sähköpostitse info@readysetpole.fi.


Tervetuloa innostumaan antoisista harrastuksista!