Näin aloitat harrastamisen meillä: Kevään starttikurssit nyt varattavissa

Suunnitelmissa uusi harrastus? Kaipaatko liikkumisen iloa, uusia juttuja, rauhoittumista tai stressinpoistoa? Koukuttavien lajiemme – tankotanssin, ilmajoogan ja akrobatian – parissa saat hauskaa, terveellistä ja kehittävää omaa aikaa!

Opi lajin perusasiat helposti starttikursseilla

Tankotanssin, ilmajoogan ja ilma-akrobatian starttikurssit ovat helpoin matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi laji. Starttikurssille voit tulla suoraan sohvalta, tai vaikka muiden harrastusten välissä.
Starttikurssin päätyttyä sinun on kätevää jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.


Kevään tankotanssin ja ilmajoogan starttikurssit ovat nyt varattavissa.

Tutustu valikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!

Näin ilmoittaudut starttikurssille

  1. Valitse sinulle sopiva kurssi kurssivalikoimastamme.
  2. Ilmoittaudu haluamallesi kurssille kurssin nettisivuilla. Täytä yhteystietosi yhteystietolomakkeeseen. Lähetettyäsi ilmoittautumisen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerromme tarkemmin käytännön asioista.
  3. Tule ensimmäiselle kurssikerralle hyvissä ajoin. Avaamme ovet 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Maksa kurssi kätevästi ensimmäiselle kurssikerralle tullessasi.

Mikä ihmeen starttikurssi?

Starttikurssit on tarkoitettu lajin ensikertalaisille.
Tankotanssin starttikurssilla opit lajin perusteet kertaheitolla. Harjoittelemme askelluksia, pyörähdyksiä ja pitoja tangolla.
Ilmajoogan starttikurssilla harjoittelemme ilmajoogan perusasanat ja opimme käyttämään ilmajoogakangasta oikealla tavalla. Kurssiin sisältyy sekä kehoa palauttava että vahvistava harjoitus.
Ilma-akrobatian starttikurssi on paras tapa kokeilla hauskoja akrobatialajejamme ja hankkia perusta kaikkiin ilmalajeihimme, kuten kangasakrobatiaan ja rengastrapetsiin. Kurssilla treenataan saman porukan kanssa akrobatian perusteita, kangasakrobatiaa ja rengastrapetsia. Harjoittelemme turvallisesti pyörimisiä, kiipeämisiä ja muutamia näyttäviä alkeistemppuja.

Kahdenlaisia kursseja

  •  STARTTIKURSSI: 3 tunnin mittaista kurssikertaa kerran viikossa kolmen viikon ajan
  • INTENSIIVISTARTTI: kolme tuntia yhden päivän aikana

Starttikursseja järjestetään pitkin vuotta ja kurssit tulevat varattaviksi Kurssit-sivulle.


Kun olet käynyt starttikurssin…

…sinun on helppo jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme. Voit ostaa tunteja varten joustavan sarjakortin edullisemmalla starttikurssialella, josta kuulet lisää kurssin aikana!
Näet tuntimme nettikalenterista.

Tervetuloa aloittamaan uusi laji kanssamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *