Yksityistunnit

Järjestämme Jyväskylän salillamme myös yksityistunteja. Yrityksille suunnatut yksityistunnit ovat yleensä osa tyhy-päivän ohjelmaa. Yksityishenkilöt taas haluavat usein joltain ohjaajaltamme yksityisopetusta tai polttaritunnin (katso tarkemmat tiedot polttareista meidän polttarit-sivulta).

Yksityistunnit porukalle

Kesto: 60 min

Suosittelemme erityisesti työ-, synttäri- tai kaveriporukoille! Yksityistunneilla saat salimme ja ohjaajan käyttöösi tunniksi. Suunnittelemme tunnin aina ryhmäkohtaisesti, joten yksityistunti sopii kaikille: aloittelijoille, kokeneemmille ja jokaiselle siltä väliltä. Yksityistunneille voit tulla isommallakin porukalla, kysy niin kerromme lisää!

× 5 -9 hlöä 160€

× 10 – 15 hlöä 180€

Varausehdot
Varaus tehdään sähköpostitse, ja se on aina sitova. Sovitun tunnin voi peruuttaa hyvästä syystä veloituksetta viimeistään 14 vuorokautta ennen sovittua tuntia. Tämän jälkeen tunnin peruutus vain lääkärintodistusta vastaan. Myöhemmin perutuista tunneista veloitamme seuraavasti:
Peruutus 13-8 vuorokautta ennen tuntia → 50% tunnin hinnasta.
Peruutus 7-0 vuorokautta ennen tuntia → koko tunnin hinta.

Yksityisopetus

Kesto: 60 min

Tarjoamme laadukasta yksityisopetusta juuri sinun yksilölliset tarpeesi huomioiden. Takkuaako jokin temppu, haluatko apua esityksen tekoon vai onko tavoitteenasi ehkä kilpailla?

× 1 hlö 75,00 €
× Lisähenkilöt +25,00€ /hlö

Yksityisopetuksen sopimuspaketit:

× 2 krt /kk
140€ /kk (70,00 € /h)

× 4 krt /kk
260€ /kk (65,00€ /h)

Opetussopimus solmitaan aina vähintään yhdeksi (1) kuukaudeksi kerrallaan.
Pakettiin kuuluu treenien lisäksi yksilöllisen treenisuunnitelman laatiminen asiakkaan tavoitteiden pohjalta.

Ota yhteyttä

Jyväskylä
info@readysetpole.fi
p. 040 969 2693