Esiintymispalvelut

Ready Set Polella on laadukkaan tankotanssiopetuksen lisäksi lahjakkaita esiintyjiä. Tilaa meiltä tankotanssiesitys tilaisuuteesi, lupaamme luoda mieleenpainuvan ja näyttävän elämyksen. Olemme yhtä vahvoja virallisen arvokkaissa kuin rennommissakin juhlissa. Koreografimme luovat juuri sinun tarpeisiisi sopivan esityksen. Esiintymisohjelmien kysyntä on lisääntynyt valtavasti viimeisien vuosien aikana, minkä vuoksi esiintymispalveluitamme tuottaa useampi henkilö. Voit tilata meiltä duo PSPolen, Lumonan ja soolona Saara Ervastin.

Esimerkkejä menneistä keikoistamme:
× 5/2018 Keski-Suomen Urheilugaala
× 3/2018 Tankotanssia ja Suomimaisemaa, Jyväskylän kaupunki
× 11/2016 Tapahtumien taulumäki -kaupunkifestivaali, Varkaus
× 11/2015 Jyväskylän Energian pikkujoulut
× 5/2015 Olennainen – Ready Set Polen kevätnäytös
× 6/2014 Rento Piha
× 5/2014 Vapaalla-messut
× 8-9/2013 Muotipäivät Jyväskylä ja Kuopio
× 5/2012 Keskisuomalaisen yksityistilaisuus

Tilaa esiintyminen meiltä

Tilaa esiintymisduo tai -soolo tilaisuuteesi ottamalla yhteyttä meihin: info@readysetpole.fi. Alta löydät kuvaukset esiintyjistämme. Toivomme, että otat meihin yhteyttä kuukautta ennen tilaisuuttasi. Toiveistasi riippuen pystymme valmistelemaan esityksen hyvinkin nopeasti, jopa viikossa. Esiinnymme pääasiassa Keski-Suomen alueella, mutta matkustamme mielellämme muuallekin Suomeen sopimuksen mukaan.

PSPole

PSPole on Sanni Erämiehen ja Piiu Pekarin muodostama timantinkova tankotanssiduo. Naiset ovat esiintyneet yhdessä jo usean vuoden ajan, ja kuuluvat Suomen tankotanssin kärkeen. PSPolen erityisosaamista ovat näyttävät paritemput ja energinen meininki.

Hinta alkaen 450€ / esitys

Seuraa Instagramissa: @ps_pole

Sooloesitykset

Osa Ready Set Polen ohjaajistamme myös kilpailee kansainvälisissä tankotanssikilpailuissa sekä esiintyy tilauksesta. Heidän erityisosaamisenaan on vahva tulkinta, taiteellisuus ja kansainvälisesti arvostettu ammattiosaaminen.

Kysy tarjousta: info@readysetpole.fi

Saara Ervasti

Ready Set Polen toimitusjohtaja, tanssitaiteilija, koreografi ja esiintyjä. Voittanut Ison-Britannian Pole2Pole-cupin vuonna 2013. Saaralle on lavalla intensiivinen tunnelmanluoja ja hänen liikekielensä virtaavuus pysäyttää katsomaan. Saara esiintyy mielellään myös livemusiikkiin, ja hetkestä syntyvä improvisaatio

Hinta alkaen 350€ / esitys

Seuraa Instagramissa: @sajosee

SaaraErvasti