Esiintymispalvelut

Ready Set Polella on laadukkaan tankotanssiopetuksen lisäksi lahjakkaita esiintyjiä. Tilaa meiltä tankotanssiesitys tilaisuuteesi, lupaamme luoda mieleenpainuvan ja näyttävän elämyksen. Olemme yhtä vahvoja virallisen arvokkaissa kuin rennommissakin juhlissa. Koreografimme luovat juuri sinun tarpeisiisi sopivan esityksen. Esiintymisohjelmien kysyntä on lisääntynyt valtavasti viimeisen vuoden aikana, minkä vuoksi esiintymispalveluitamme tuottaa useampi henkilö. Voit tilata meiltä esiintymisryhmä Polairen, duo PSPolen ja soolona Saara Ervastin.

Esimerkkejä menneistä keikoistamme:
× 11/2016 Tapahtumien taulumäki -kaupunkifestivaali, Varkaus
× 11/2015 Jyväskylän Energian pikkujoulut
× 5/2015 Olennainen – Ready Set Polen kevätnäytös
× 6/2014 Rento Piha
× 5/2014 Vapaalla-messut
× 8-9/2013 Muotipäivät Jyväskylä ja Kuopio
× 5/2012 Keskisuomalaisen yksityistilaisuus

Tilaa esiintyminen meiltä

Tilaa esiintymisryhmä, -duo tai -soolo tilaisuuteesi ottamalla yhteyttä meihin: info@readysetpole.fi. Alta löydät kuvaukset esiintyjistämme. Toivomme, että otat meihin yhteyttä kuukautta ennen tilaisuuttasi. Toiveistasi riippuen pystymme valmistelemaan esityksen hyvinkin nopeasti, jopa viikossa. Esiinnymme pääasiassa Keski-Suomen ja Savon alueella, mutta matkustamme muualle Suomeen sopimuksen mukaan.

Polaire

Puhtaasti esiintymiskeikkojen vuoksi kasattu Polaire on 12 hengen tankotanssiryhmä. Ryhmän erikoisosaamisena on muuntautumiskyky ja kunnon show-meininki. Ryhmä tekee esityksiä 3-10 hengen kokoonpanolla.
Hinta alkaen 280€ / esitys

Seuraa Instagramissa: @polaire_poledance 

PolAir

PSPole

PSPole on Sanni Erämiehen ja Piiu Pekarin muodostama timantinkova tankotanssiduo. Naiset ovat esiintyneet yhdessä jo reilun kahden vuoden ajan. PSPolen erityisosaamisena ovat näyttävät paritemput ja energinen meininki.

Hinta alkaen 200€ / esitys

Seuraa Instagramissa: @ps_pole

Sooloesitykset

Osa Ready Set Polen ohjaajistamme myös kilpailee kansainvälisissä tankotanssikilpailuissa sekä esiintyy tilauksesta. Heidän erityisosaamisenaan on vahva tulkinta, taiteellisuus ja kansainvälisesti arvostettu ammattiosaaminen.

Kysy tarjousta: info@readysetpole.fi

Saara Ervasti

Ready Set Polen toimitusjohtaja, tanssija, koreografi ja esiintyjä. Voittanut Ison-Britannian Pole2Pole-cupin vuonna 2013.SaaraErvasti