Syksyn Starttikurssit aloittelijoille nyt varattavissa

Ensikertalaisille tarkoitetut Starttikurssit ovat nyt varattavissa! Järjestämme omat Starttikurssit tankotanssista ja ilmajoogasta täällä Kuopiossa. Kurssi kestää kolme viikkoa ja sisältää kolme treeniä. Pääset oppimaan lajin perusteet kertaheitolla saman ohjaajan opetuksessa pienryhmässämme, yksilöllisen ohjauksen avulla. Suunnittelemme alkeiden opetuksen sinulle niin, että eteneminen on sujuvaa – kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa treenaamista viikkotunneillamme.

 Kurssit sopivat kaikille yli 15-vuotiaille. Ilmoittautumiset löydät tästä alta.

Näin Starttikurssi toimii

× Ilmoittaudu haluamallesi Startille alta. Syksyllä järjestämme useamman kurssin ilmajoogasta ja tankotanssista.

× Saavuthan meille 15min ennen tunnin alkua. Löydät meidät tästä Kuopion keskustan liepeiltä, osoitteesta Puusepänkatu 5 C 1. Jyväskylän Starttikurssit löydät klikkaamalla tästä.

Tankotanssin Starttikurssille saapuvat
Pakkaa treenikassiisi tavalliset liikuntavaatteet, lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten, pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen ja juomapullo. Tunnilla ollaan ilman kenkiä, sukissa tai paljain jaloin. Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pysyy paremmin.

Ilmajoogan Starttikurssille saapuvat
Suosittelemme, että pakkaat mukaasi ihonmyötäiset pitkät housut ja pitkähihaisen paidan. Huomioithan herkän silkkikankaan: riisu korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni kumilenkillä ilman pinnejä. Puhdistathan meikin ja jalkasi, jotta liinamme pysyvät puhtaina seuraavallekin joogille.

× Tervetuloa treenaamaan!
Jos mielelläsi on jokin kysymys, laitathan meille sähköpostia kuopio@readysetpole.fi niin pääsemme auttamaan sinua.

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä
Ei alkavia kursseja tällä hetkellä