Ohjaajat

Rather distilled a fitted may party at mail http://trustedsafeonlinepharmacy.com/ weeks face it! I hair love). If in smile hard canadian pharmacy scopace that DO

Oona Rantamäki / äitiyslomalla

Pitelen Kuopion tankoja pystyssä ja vastaan RSP:n toiminnasta täällä Savonmaalla. Tunneillani tärkeintä on hyvä fiilis ja oppimisen ilo – mikään ei ole parempaa, kuin nähdä tankoilijan onnistuvan tai oivaltavan jotain uutta. Olen ohjannut liikuntaa jo vuosia ja valmistunut fysioterapeutiksi. Valttejani onkin tarkka ja turvallinen, yksilöllinen ohjaus. Lajissa minua kiehtoo ilmaisullisen liikkeen yhdistäminen voimaa ja kehonhallintaa vaativiin temppuihin sekä rajattomat mahdollisuudet kehittyä. Vasta tankotanssista löysin oman juttuni, vaikka lajihistoriasta löytyy tanssit, nyrkkeilyt ja brassijiujitsut.

Elina Niemi

Ohjaajana pyrin korostamaan, että jokainen on tankoilijana oma persoonallinen itsensä. Yhtä oikeaa tapaa ei ole, eikä tyhmiä kysymyksiäkään. Tunneille luon rennon ja kiireettömän ilmapiirin. Siellä jokainen voi oppia ja haastaa itseään omilla ehdoillaan. Ensikosketus lajiin tapahtui 2011, jolloin ystävä suostutteli mukaansa alkeistunnille Helsingissä. Rakkaus lajiin muodostui välittömästi. Vuosi kuitenkin ehti vierähtää ennen kuin löysin tieni tankotanssin pariin Kuopiossa syksyllä 2012. Tuon jälkeen treenaus onkin ollut aktiivista ja aika lajin parissa vain lisääntynyt. Lajin mahdollisuudet kehittää ja haastaa itseään voiman, notkeuden ja ilmaisullisen sulavuuden suhteen tekevät lajista just sen oman juttuni. Ja ne onnistumisen fiilikset! Niissä pienissäkin on sitä jotain erityistä.

Tiina Kuvaja

Aloitin tankotanssin Ready Set Polen starttikurssilta kesällä 2014, ja reilua vuotta myöhemmin kovan treenaamisen jälkeen aloitin ohjaajana. Ennen tankotanssia harrastin mm. vikellystä ja kaikenlaista akrobatiaa. Tällä hetkellä ohjaan sekä tankotanssia, rengastrapetsia että liinatemppuja.

Tunneillani on reipas ja rento tekemisen meininki. Tavoitteeni ohjaajana on nähdä harrastajien omat tarpeet ja vahvuudet, ja otan huomioon jokaisen omat yksilölliset vahvuudet ja kehittämisalueet. Kiinnitän huomiota tekniikan puhtauteen, ja niihin nilkkoihin!

Lempiliikkeitäni tangolla on tällä hetkellä Aysha ja muut voimaa vaativat temput & yhdistelmät, flipit ja muut dynaamiset liikkeet. Kohokohtani tankotanssin parissa on ehdottomasti Ready Set Polen kevätnäytös. Suosittelen muillekin menemään vähän epämukavuusalueelle, se tuntuu hyvältä!

Viivi Olkkonen/Vaihdossa kevään 2017

Aloitin tankotanssin 2012, ihastuin lajiin heti! Ennen tankotanssia ehdin telinevoimistella, tanssia ja ravata kaikenlaisissa jumpissa. Ohjatessa minulle on tärkeintä auttaa ihmisiä saamaan onnistumisen kokemuksia. Pyrin siihen, että jokainen hoksaisi jotain uutta jokaisella tunnillani. Kiinnitän huomiota erityisesti liikkeiden puhtauden ja sujuvuuden opettamiseen. Tankotanssissa nautin eniten sen haastavuudesta ja siitä, että aina voi oppia jotain uutta. Kaikista parasta on, kun oppii uuden liikkeen, jota on yrittänyt ja harjoitellut jo pitkään.

Ira Poimela

Aloitin tankotanssin vuoden 2014 alkusyksyllä Ready Set Polen starttikurssilla ja sille tielle jäin. Nuorempana olen harrastanut monia vuosia balettia ja ratsastusta, joista on ollut apua niin tanssillisuuden, tasapainon kuin kehonhallinnankin löytämisessä tangolla. Lempijuttujani tangolla ovat pidot, tiputukset ja voimatemput. Ohjaana olen tarkka ja kannustava. Haluan, että tunneillani on rento ja iloinen ilmapiiri sekä hyvä tekemisen meininki. Minulle ohjaajana on tärkeää, että jokainen viihtyy tunneillani, oppii uusia temppuja, haastaa itseään omilla ehdoillaan ja saa onnistumisen fiiliksiä! Mottoni on: Kun astut pois mukavuusalueeltasi ja haastat itsesi äärirajoille asti, kehityt eniten.

Annie Sällylä

Rantauduin Tampereelta Kuopioon syksyllä 2015 opiskelujen perässä. Tieni tankotanssin pariin löysin muutamia vuosia sitten pitkän ja polveilevan liikuntahistorian jälkeen: takana on monenmoista aina muodostelmaluistelusta crossfitiin. Tankotanssin lisäksi olen puuhaillut pariakrobatian, acrojoogan, pilateksen, street workoutin ja kaikennäköisen sirkuskikkailun parissa. Suosikkejani ovat näyttävät voimaliikkeet, joita tykkään yhdistellä naisellisempaan tankotyyliin. Tunneillani tuon monipuolisesti uusia tuulahduksia maailmalta, sekä tottakai luodaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!

Anna Jääskeläinen

Aloitin RSP:lla jooga- ja ilmajoogaohjaajana keväällä 2017.

Joogaan tutustuin alunperin Nepalissa 2011. Viisi vuotta myöhemmin valmistuin vinyasa power – joogaopettajaksi. Olen opettanut joogaa aikaisemmin Muoniossa ja nyt jatkan Kuopiossa.

Ilmajoogatunneilla opetan hyödyntämään kangasta turvallisesti asanoissa hengittäen, venyen, voimistuen ja rentoutuen omaa kehoa kuunnellen. Pyrin luomaan avoimen ja mukavan tunnelman, sekä käyttämään luovuutta tuntien suunnittelussa.

Minulle tärkeää on että tulet joogaamaan juuri sellaisina kuin olet ja löydät oman harjoituksesi kautta itsellesi miellyttävän tavan joogata. Kangas antaa mahdollisuuden antautua painovoimalle ja tuo uusia tuntemuksia ja onnistumisen kokemuksia.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni

Hanna Haikonen

Aloitin tankotanssin syksyllä 2015 RSP:n starttikurssilla ja ihastuin täysin. Tätä ennen ehdin kokeilla kaikenlaisia lajeja ja perinteisiä harrastuksia, mutta vasta tankotanssista löysin sen oman juttuni! Ohjaajana RSP:llä aloitin keväällä 2017.

Ohjaajana olen kannustava ja tarkka sekä helposti lähestyttävä. Tunneillani on tekemisen meininkiä sekä rento ja iloinen ilmapiiri. Iloitaan yhdessä onnistumisista, niistä pienistäkin! Mielestäni tankotanssissa tärkeää on hallitut liikkeet, puhdas tekniikka ja kiireettömyys. Lempijuttuni tangolla on pyörähdykset ja spinnicombot. Parasta ehdottomasti tankotanssissa on se, kun löydät oman flown ja kaikki muu katoaa ympäriltäsi!

Aruna Chauhan

Aruna on kotoisin Intiasta, pienestä kylästä läheltä Himalajan vuoristoa. Aruna toimii työharjoittelussa RSP:lla touko-kesäkuun ajan, ja ohjaa hatha joogaa keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Aruna on saanut Intiassa Master of Yoga Therapy- koulutuksen, ja ohjannut joogaa n. 3 vuoden ajan. Arunalle joogassa tärkeintä on hetkessä eläminen. Jooga antaa lisää elinvoimaa, iloa & onnea elämään ja vapauttaa turhista stressitiloista.

Arunan tunneilla keskitytään oikeanlaisen hengityksen avulla yhdistämään mieli ja keho. Tavoitteena on, että jokainen voisi paremmin niin fyysisesti kuin henkisestikin tunnin päätteeksi.

Arunan tunnit pidetään englanniksi

Sara Huhtala

Muutin Rovaniemeltä Kuopioon opiskelujen perässä syksyllä 2014. Reilu vuotta myöhemmin kokeilin ensimmäisen kerran tankotanssia, ja keväällä 2017 aloin ohjaamaan lajia täällä Kuopion Ready Set Polella. Liikuntahistoriaani kuuluu kaikenlaisia lajeja laidasta laitaan, mutta erityisesti jalkapallo oli lähellä sydäntäni ennen tankotanssiin tutustumista.

Ohjaajana olen kannustava ja positiivinen. Tärkeää tankotanssissa on liikkeiden puhtaus ja turvallinen tekniikka, ja niihin pyrinkin kiinnittämään tunneillani huomiota. Pyrin tuomaan tunneilleni myös luovasti uusia tapoja yhdistellä erilaisia liikkeitä ja pyörähdyksiä. Parasta tankotanssissa on itsensä ylittäminen ja se, kun huomaa tekevänsä asioita joihin ei ikinä olisi uskonut pystyvänsä. Liikkeitä ja niiden variaatioita on lukemattomia määriä, eikä oppiminen ja sen myötä onnistumisen kokemukset koskaan lopu!