Näin aloitat

Tankotanssin voi aloittaa kahdella tavalla: tulemalla Tankotanssin Starttikurssille tai yksittäiselle Alkeis 1 -tunnille. Kummatkin on tarkoitettu ensikertalaisille.

Ilmajoogan voi aloittaa myös kahdella tavalla: Ilmajoogan Starttikurssilla tai tulemalla yksittäiselle ilmajoogan viikkotunnille.

Huomaathan, että Starttikurssien ja viikkotuntiemme ikäraja on 15 vuotta.
Sivun alalaidasta löydät vastauksia yleisimpiin aloittelijoiden kysymyksiin.


 

Aloita tankotanssi

1) Tule Starttikurssille

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 45€
3 x 60 min

Starttikurssi on se matalimman kynnyksen aloittamistapa: helpoin ja paras tapa tutustua tankotanssiin.

Kurssin sisältö on suunniteltu ensikertalaisille. Täällä opit lajin perusteet kertaheitolla muiden ensikertalaisten kanssa. Tunneilla treenataan tankotanssin alkeet: peruspyörähdykset, istumista ja seisomista tangolla. Tämän jälkeen sinulla on erittäin hyvä pohja jatkaa harrastusta irtotunneillamme! Kurssi sopii kaikille: vain raskaanaolevia kehotamme jättämään kurssin väliin.

2) Tule Alkeis 1 -tunnille

Voit aloittaa tankotanssin koska tahansa tulemalla yksittäiselle Alkeis 1 -tunnillemme. Tunnin varaat varausjärjestelmästämme, josta löydät muutaman Alkeis 1 -tunnin viikottain.

Alkeis 1- tunnilla treenaamme tankotanssin perusteita. Tunnit sopivat loistavasti ensikokeilijoille, sillä ne eivät edellytä mitään aiempaa kokemusta lajista.

Varaa alkeistunti

Hinnastosta näet maksutavat

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä

Aloita ilmajooga

1) Tule Starttikurssille

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 45€
3 x 60 min

Ilmajoogan Starttikurssi on lempein ja helpoin tapa aloittaa ilmajooga. Perehdymme kolmen kurssikerran aikana ilmajoogan maailmaan joogaopettajan johdolla. Käymme läpi lajin tyypillisimmät asanat eli eri joogaliikkeet.

Tutustumme ilmajoogaan monipuolisesti: teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia. Harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat ja opimme käyttämään ilmajoogan kangasta oikealla tavalla.  Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa ilmajoogaa viikkotunneillamme. Kurssi sopii kaikille: vain raskaanaolevia kehotamme jättämään kurssin väliin.

2) Tule viikkotunnille

Voit aloittaa ilmajoogan koska tahansa tulemalla yksittäiselle viikkotunnille. Tunti varataan varausjärjestelmästämme. Järjestämme viikottain ilmajoogasta kahta erilaista harjoitusta: palauttavaa ja vahvistavaa. Tunnit ovat tasoltaan avoimia ja kaikille sopivia.

Varaa ilmajoogatunti

Hinnastosta näet maksutavat

Ei alkavia kursseja tällä hetkellä

Tankotanssi FAQ

Nämä tarvitset tankotunnille

Pakkaa treenikassiisi:
× tavalliset liikuntavaatteet
× lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten
× pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen ja juomapullo

Tunnilla ollaan ilman kenkiä, sukissa tai paljain jaloin. Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pysyy paremmin. Halutessasi voit ottaa myös rannehikinauhat suojaamaan ranteita hiertymiltä.

Tankotanssi sopii just sulle

Tankotanssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Tankotanssin parissa käsien ja ylävartalon lihakset kehittyvät nopeasti, joten pohjakunnolla ei ole merkitystä. Harrastuksen voi aloittaa, vaikkei olisi koskaan varsinaisesti rakastanut urheilua. Tunneillemme voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat. Ainoastaan raskaanaoleville emme suosittele lajia.