Näin aloitat

Tankotanssin voi aloittaa kahdella tavalla: tulemalla Tankotanssin Starttikurssille tai yksittäiselle Alkeis 1 -tunnille. Kummatkin on tarkoitettu ensikertalaisille.

Ilmajoogan voi aloittaa myös kahdella tavalla: Ilmajoogan Starttikurssilla tai tulemalla yksittäiselle ilmajoogan viikkotunnille.

Huomaathan, että Starttikurssin ja tuntiemme ikäraja on 15 vuotta. Nuoremmille järjestämme lasten ja nuorten kursseja. Tutustuthan tuntivarauskäytäntöihimme ennen tunneille ilmoittautumista, kiitos.

Sivun alalaidasta löydät vastauksia yleisimpiin aloittelijoiden kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä info@readysetpole.fi, jos mieleesi tulee muuta kysyttävää!


 

Aloita tankotanssi

1) Starttikurssi

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 45€ (normaali / opiskelija, työtön)
3 x 60 min
Starttikurssi on se matalimman kynnyksen aloittamistapa: helpoin ja paras tapa tutustua tankotanssiin.

Kurssin sisältö on suunniteltu ensikertalaisille. Täällä opit lajin perusteet kertaheitolla muiden ensikertalaisten kanssa. Tunneilla treenataan tankotanssin alkeet: peruspyörähdykset, istumista ja seisomista tangolla. Tämän jälkeen sinulla on erittäin hyvä pohja jatkaa harrastusta irtotunneillamme! Kurssi sopii kaikille: vain raskaanaolevia kehotamme jättämään kurssin väliin.

2) Alkeis 1 -tunti

Voit aloittaa tankotanssin koska tahansa tulemalla yksittäiselle Alkeis 1 -tunnillemme. Tunnin varaat varausjärjestelmästämme, josta löydät muutaman Alkeis 1 -tunnin viikottain.

Alkeis 1- tunnilla treenaamme tankotanssin perusteita. Tunnit sopivat loistavasti ensikokeilijoille, sillä ne eivät edellytä mitään aiempaa kosketusta tankoon.

Varaa alkeistunti

Hinnastosta näet maksutavat


Jyväskylä

Tankotanssin Starttikurssi huhtikuussa maanantaisin klo 20

Ilmoittaudu viimeistään 1.4

55.00 € / 49.00 €

Tankotanssi FAQ

Nämä tarvitset tankotunnille

Pakkaa treenikassiisi:
× tavalliset liikuntavaatteet
× lyhyet shortsit tangolla tehtäviä pitoja varten
× pieni pyyhe tangon pyyhkimiseen ja juomapullo

Tunnilla ollaan ilman kenkiä, sukissa tai paljain jaloin. Iho kannattaa pitää puhtaana voiteista ja rasvoista, jotta tangolla pysyy paremmin. Halutessasi voit ottaa myös rannehikinauhat suojaamaan ranteita hiertymiltä.

Tankotanssi sopii just sulle

Tankotanssi sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Ainoastaan raskaaolevia kehotamme jättämään kurssin väliin. Tankotanssin parissa käsien ja ylävartalon lihakset kehittyvät nopeasti, joten pohjakunnolla ei ole merkitystä. Harrastuksen voi aloittaa, vaikkei olisi koskaan varsinaisesti rakastanut urheilua. Tunneillemme voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat. Tätä nuoremmille järjestämme lasten ja nuorten kursseja, joista löydät lisätietoa täältä.

Aloita ilmajooga

1) Tule Starttikurssille

Kaikille yli 15 vuotiaille
55€ / 45€
3 x 60 min

Ilmajoogan Starttikurssi on lempein ja helpoin tapa aloittaa ilmajooga. Perehdymme kolmen kurssikerran aikana ilmajoogan maailmaan joogaopettajan johdolla. Käymme läpi lajin tyypillisimmät asanat eli eri joogaliikkeet.

Tutustumme ilmajoogaan monipuolisesti: teemme kehoa palauttavia ja vahvistavia harjoituksia. Harjoittelemme ilmajoogan perustekniikat ja opimme käyttämään ilmajoogan kangasta oikealla tavalla.  Kurssin jälkeen sinun on helppo jatkaa ilmajoogaa viikkotunneillamme. Kurssi sopii kaikille: vain raskaanaolevia kehotamme jättämään kurssin väliin.

2) Tule viikkotunnille

Voit aloittaa ilmajoogan koska tahansa tulemalla yksittäiselle viikkotunnille. Tunti varataan varausjärjestelmästämme. Järjestämme viikottain ilmajoogasta kahta erilaista harjoitusta: palauttavaa ja vahvistavaa. Tunnit ovat tasoltaan avoimia ja kaikille sopivia.

Varaa ilmajoogatunti

Hinnastosta näet maksutavat


Jyväskylä

Ilmajoogan Starttikurssi huhtikuussa maanantaisin klo 18:45

Ilmoittaudu viimeistään 15.4

55.00 € / 49.00 €

Ilmajooga FAQ

Ilmajoogan kohteliaisuusohjeet

× pukeuduthan ihonmyötäisiin pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen paitaan
× huomioithan herkän silkkikankaan: riisu korusi ennen tuntia, pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni kumilenkillä ilman pinnejä
× puhdistathan meikin ja jalkasi, jotta liinamme pysyvät puhtaina.

Ilmajooga sopii just sulle

Ilmajooga sopii lähes kaikille ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Kuitenkin raskaana olevia kehotamme jättämään lajikokeilun väliin. Jos sinulla on pitkittyneitä selkäkipuja tai hyvin matala verenpaine, keskustelethan ensin lääkärisi kanssa lajin sopivuudesta sinulle. Ilmajoogan voit aloittaa, vaikkei sinulla olisi kokemusta joogasta tai liikunnasta. Tunneillemme voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat.