Pitoavut

Pitoavut ovat juttusi, kun haluat pysyä tangolla paremmin. Ne auttavat kun ihosi on kuiva, kätesi hikoilevat tai kunnon tuntumaa on muuten vaikea saada. Ne lisäävät ihon kitkaa, jolloin saat varmuutta tekemiseesi. Ohjaajat ovat testanneet tuotteitamme, ja myyntiin on valittu meidän mielestämme toimivimmat purkit. Suosittelemme! Kaikista pitoavuista löytyy testikappaleet, joiden avulla voit kokeilla eri tuotteiden ominaisuuksia ja sopivuutta sinulle. Testaus onnistuu helpoiten tuntien aikana nykäisemällä ohjaajaa hellästi hihasta.

Tuotteet ovat myynnissä Jyväskylässä. Pitoapuja voi ostaa tuntien välissä, ovi on auki aina 15 min ennen tuntien alkua.

Toimitamme myös muualle Suomeen. Jos haluat tilata tuotteita, ota yhteyttä: info@readysetpole.fi.  Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiin koskien pitoapujamme!

Tite Grip

14 € / 59 ml

Tite Grip on nestemäinen, tehokas antiperspirantti hikoileville käsille ja koko vartalolle. Pitää poissa hikoilun eikä tahmaa. Tällä saat erittäin pitkäkestoisen pidon – Tite Grip pitää ihon kuivana jopa useita tunteja. Hiero kuivalle, puhtaalle iholle mielellään jo 30-60 minuuttia ennen treeniä.

Dry Hands

18 € / 59 ml

Dry Hands on nestemäinen hikoilua estävä tuote, joka toimii hyvin samaan tapaan kuin Tite Grip. Toimii nimenomaan helposti hikoileville ihoalueille, joilla pito ei ole riittävä. Erityisen toimiva pyörähdyksissä, todettu myös toimivaksi mm. sisäreisissä ja  jalkapohjissa. Hiero kuivalle ja puhtaalle iholle ja anna kuivua noin 15 sekuntia. Ei tee ihon pintaa tahmaiseksi.

Mighty Grip

11 € / 7g

Jauhemainen pitoapu, joka on tarkoitettu käytettäväksi käsiin. Ei tahraa, lähtee pois saippualla. Mighty Grip on erittäin riittoisa tuote, ja pienellä määrällä pärjää pitkään. Jauhe aktivoituu lämmön vaikutuksesta, joten hiero käsiä yhteen lisäämisen jälkeen saadaksesi parhaan mahdollisen pidon.

Itac2

Purkki 18 € / 45 g

StickIt 12€ /12g

Vahamainen, helppokäyttöinen pitoapu. Toimii koko kropassa yhtä hyvin. Mehiläisvahaa sisältävä tuote ei kuivata ihoa ja tekee luotettavan, vedenkestävän pidon. Itacia hierotaan hyvin pieni määrä iholle, ja odotetaan 30-60 sekuntia. Tuote on erittäin riittoisa, ja yksi purkki riittää pitkään.

Regular – jämäkkä pitoapu lisävarmistusta vaativien temppujen harjoitteluun.

Extra – astetta voimakkaampi pitoapu silloin, kun tangolla pysyminen on täysin välttämätöntä.

StickIt – sama tuote kätevässä puikkomuodossa!

Dew Point Pole

25 € / 133 ml
17 € / 74 ml

Dew Point Pole kosteuttaa ihoa. Jos et saa riittävää pitoa kuivan ihosi vuoksi – tässä on uusi lempparipitosiapusi. Tuote toimii hyvin koko vartalolla, ja sitä voi käyttää kuten tavallista rasvaa.

Dew Point Pole on öljytön, joten se luo luonnollisen pidon tekemättä ihoa liukkaaksi. Hiero haluttuun kohtaan ja anna kuivua noin 30-60 sekuntia, kunnes se on imeytynyt kokonaan. Dew Point Pole ei tahmaa eikä jätä valkoisia jälkiä.

Tätä pitoapua on kolmea eri vahvuutta. Voimakkuudet perustuvat siihen, kuinka paljon se kosteuttaa: Light kosteuttaa vähiten, Ultra eniten. Sopivaan vahvuuteen vaikuttaa myös ilmankosteus, eli talvella ja kesällä saatat tarvita eri voimakkuuksia.

Light – sopii normaalille ja rasvaiselle iholle sekä kosteisiin kesäilmoihin.
Medium – sopii kuivasta normaalille iholle sekä keskikosteisiin ilmoihin.
Ultra – sopii erittäin kuivaihoisista normaali-ihoisiin sekä kuivana talvi-ilmana.

Mammut Liquid Chalk

18€ / 200ml

Mammut on klassikko tankoilijoiden keskuudessa, eikä ihme. Tämä tuote pitää sinut myös hikisinä hetkinä tangolla. Mammmut on nestemäistä magnesiumia, ja siitä riittää pitoa vaativampiinkin temppuihin. Tuotetta voidaan käyttää käsien lisäksi kaikkialla kehossa.  Annathan kuivua hetken levityksen jälkeen.