Tapahtumat

Workshop: Floor & Pole Flow, Jatko 2+

Ilmoittaudu viimeistään:
30.3.2019
Hinta:
39.00 €
Osallistujat:
4 / 15

Tunti pitää sisällään sulavia siirtymiä matalalta ylös tangolle, sekä erilaisia käsinseisontoja ja kikkailua lattian ja tangon välillä. Varaa tunnille mukaan polvet suojaavat housut/sukat/suojat, luvassa paljon lattialla pyöriskelyä!

Ajankohta: la 30.3.2019 klo 16:00-17:15
Taso: Jatko 2+
Ohjaaja: Piiu Pekari

Hinta: 
39€ / 1 workshop
70€ / 2 workshopia
RSP:n jäsenille -10%

Kuka Piiu?
Olen aloittanut tankotanssin kahdeksan vuotta sitten RSPllä (♥), ja viimeiset kaksi vuotta asustellut ja tankoillut Helsingissä. Esiintymis- ja kilpailukokemusta olen kerryttänyt niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Viimeisimpänä osallistuin joulukuun 2018 Pole Art Francen Elite- sarjaan. (Pieniä maistiaisia workshoppien sisällöstä voi käydä vilkaisemassa: https://www.youtube.com/watch?v=e3J0TQ8YWGs). Tankoilijana rakastan uudenlaisia transitioita ja mielenkiintoisia komboja, ja niitä tulet oppimaan mun kanssa!
Tunneillani korostuu askel askeleelta opettaminen, sekä liikkeiden turvallinen oppiminen unohtamatta rentoa meininkiä! Jokaiselle löytyy sopivasti haastetta, ja kaikilla tunneilla huomioidaan eri tasoiset tankoilijat.

Huom. Workshop toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivän aamusta tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova (varausehdot).

Ohjaajat

Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Huoltajan tiedot

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso