Tapahtumat

Ilmajoogan Starttikurssi helmi-maaliskuussa torstaisin klo 17:15

Ilmoittaudu viimeistään:
28.2.2019
Hinta:
55.00 € / 49.00 €
Osallistujat:
6 / 15

Ilmajoogassa, eli Aerial Yogassa, käytämme apuna katosta roikkuvaa kangaslenkkiä. Ilmajooga on luonteeltaan joogaa, joka on saanut vaikutteita ilma-akrobatiasta. Tunneilla siirrämme lattiajoogan asanat eli jooga-asennot ilmaan kankaan avulla. Ilma-akrobatian vaikutus näkyy ennen kaikkea kankaan käytössä, eikä tuntiin sisälly vaativia akrobaattisia temppuja – akrobaattisuus tulee tunneille ripauksina ja mukavana mausteena.

Vyötärön korkeudella oleva kangas antaa jooga-asanoihin uusia mahdollisuuksia. Se jakaa kehon painoa, tukee ja auttaa ohjaamaan painovoimaa haluamaamme kehonosaan. Tämän vuoksi pääsemme tekemään haastaviakin liikkeitä turvallisesti.

Ilmajoogan starttikurssilla syvennytään asanoihin kolmen kurssikerran aikana, käydään läpi ilmajoogan tekniikan perusteet ja pohditaan ryhmän kanssa yhdessä esille nousevia kokemuksia ja kysymyksiä. Kurssin jälkeen pääset harrastamaan ilmajoogaa helposti yksittäisille viikkotunneillemme.

Hinta: 55€ / 49€ (edullisempi hinta opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille sekä kotiäideille ja -isille)

Ajankohta: torstaisin 28.2., 7.3. ja 14.3. klo 17:15

Kesto: 3 x 60 min

Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

Ohjaajat

Jarna Paalanen-Flyktman

Ilmoittautuminen

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso