Tapahtumat

Tankotanssin IntensiiviStartti helmikuussa lauantaina 23.2. klo 10-13

Ilmoittaudu viimeistään:
23.2.2019
Hinta:
55.00 € / 49.00 €
Osallistujat:
6 / 15

Tankotanssin Intensiivistartti on tarkoitettu lajin ensikertalaisille. Tämä on helpoin ja paras tapa aloittaa tankoilu. Intensiivistarttikurssin  jälkeen sinun on mukava jatkaa uutta harrastustasi viikkotunneillamme.

Tankotanssi on näyttävä urheilulaji ja koukuttava treenimuoto, joka sopii jokaiselle. Lajia harrastetaan metallisella pystytangolla, jolla keskivartalo ja kädet vahvistuvat nopeasti. Tankotanssin suosio perustuukin siihen, että laji kehittää lihaksiasi sillä aikaa, kun sinulla on hauskaa.

Tankotanssiliikkeet jaetaan karkeasti kahteen: pitoihin ja pyörähdyksiin. Pidoissa kiivetään erilaisiin asentoihin ihon ja tangon välisen kitkan avulla. Pyörähdyksissä otetaan vauhtia ja pyörähdetään tangon ympäri. Lajissa on satoja eri liikkeitä ja uusia tankotanssiliikkeitä luodaan jatkuvasti lisää, joten hauskat haasteet eivät tämän lajin parissa lopu.

Teemme intensiivistartin alkuun huolelliset alkulämmittelyt, minkä jälkeen siirrymme tangolle. Opettelemme tankotanssin perusotteet. Pääset seisomaan ja istumaan tangolla. Pääset myös harjoittelemaan erilaisia pyörähdyksiä tangon ympäri. Pidämme evästauon intensiivin loppupuoliskolla. Intensiivin lopuksi harjoittelemme opituista liikkeistä koostuvan pienen sarjan musiikin kanssa fiilistellen.

Tervetuloa oppimaan tämän näyttävän lajin alkeet kertaheitolla!

Hinta: 55€ / 49€ (edullisempi hinta opiskelijoille, työttömille ja RSP:n jäsenille)

Ajankohta: lauantaina 23.1. klo 10-13

Kesto: 3 x 60 min

Huom. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 6.
Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään intensiiviä edeltävänä päivänä tekstiviestitse.

Ohjaajat

Pilvi Sillgren

Ilmoittautuminen

Huoltajan tiedot

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso