Tapahtumat

Nuorten tankotanssikurssi 11-14v, jatko, kevät 2019

Ilmoittaudu viimeistään:
28.2.2019
Hinta:
234.00 €
Osallistujat:
9 / 15

Nuorten jatkokurssi on tarkoitettu niille, joilla on vähintään puoli vuotta kokemusta tankotanssista. Harjoittelemme jo opittujen liikkeiden yhdistämistä ja opettelemme uusia temppuja. Tutustumme kurssilla myös pyörivän tangon liikkeisiin. Voit tulla tähän ryhmään, kun hallitset muutaman pyörähdyksen tangolla ja olet päässyt harjoittelemaan invertoinnin jatkoliikkeitä, kuten perhosta ja kaksosta.

Tunnit pidetään vuoroviikoin tankosalissa, jossa teemme tankotanssin tekniikkaa, ja vuoroviikoin ilmasalissa, jossa kurssilaiset pääsevät harjoittelemaan spinnitankoa ja kokeilemaan rengastrapetsia.

Ajankohta: tiistaisin klo 16:30-17:30
Ensimmäiset treenit: ti 15.1. klo 16:30-17:30

Kurssikerrat: 18 kurssikertaa x 60 min

Ohjaaja: Hulda Rankanen

Hinta: 234

Kurssi laskutetaan tammikuun aikana.
Voit maksaa kurssimaksun halutessasi myös kahdessa erässä tammi- ja helmikuun aikana 119,50€ + 119,50€. Jos haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, ilmoita tästä meille ilmoittautumisen yhteydessä "Lisätietoja" -kohdassa tai laittamalla viestiä info@readysetpole.fi ennen kurssin alkua.


Tule kokeilemaan kurssia!

Kauden ensimmäisellä viikolla, 7.-13.1., voit tulla ilmaiseksi tutustumaan kurssiin. Myös harjoituskauden jo alettua voit tulla kokeilemaan treenejä, tällöin tutustumiskerran hinta on  10€ / treenit. Jos innostut jatkamaan ryhmässä, tutustumiskerran hinta hyvitetään kevään kurssimaksusta.

Jos haluat tulla tutustumaan kurssiin, laita meille siitä viestiä info@readysetpole.fi. Ilmoita viestissä kokeilemaan tulevien nimet sekä tutustumisen kurssikerta.


Huom. Kurssi toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivän aamulla tekstiviestitse. Huomaathan, että varaus on sitova. Varausehdot

 

Ohjaajat

Hulda Rankanen

Ilmoittautuminen

Huoltajan tiedot

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso