Tapahtumat

Koulutusryhmä III, kevät 2019

Ilmoittaudu viimeistään:
28.2.2019
Hinta:
38.00 €
Osallistujat:
13 / 15

Koulutusryhmä III sopii sinulle, kun treenaat  motivoituneesti Jatko 3 - Jatko 4 -tunneilla, nautit haasteista, ja haluat kehittyä tavoitteellisesti. Koulutusryhmäläiset saavat monipuolista valmennusta, kun ohjaajamme Johanna ja Hulda rakentavat vaativia treenejä kovatasoisille tankoilijoille. Jos olet käynyt vähintään Jatko 3 -tason tunneilla meillä tai muualla, ilmoittaudu ihmeessä mukaan! Lupaamme, että taitosi kehittyvät hurjasti kevään koulutusryhmätreeneissä.

Koulutusryhmän lukuvuoden treeniohjelma rakennetaan ryhmän tavoitteiden ja toiveiden mukaan eri teematunneista. Säännöllinen treenaaminen samassa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaajat oppivat tuntemaan jokaisen ryhmäläisensä, ja osaavat kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta.

Taso: Jatko 3-4
Kesto: 70 min
Ajankohta: torstaisin klo 19:45-20:55 ja noin joka toinen sunnuntai klo 17:15-18:25
Treenit: 
Viikottain á 70min ja lisäksi sunnuntaisin 2krt /kk á 70min, yhteensä 28 kurssikertaa kevätkaudella. Ei treenejä talvilomalla 25.2.-1.3. 
Ohjaajat: Johanna Juvonen & Hulda Rankanen

Ensimmäiset treenit: sunnuntaina 13.1. klo 17:15

Hinta:

  • Jäsenille +38€ / kk (tammi - toukokuussa)
  • Ei-jäsenille pelkkä koulutusryhmä
    A) kertamaksuna 470€ / 420€* /kevät
    tai
    B) neljässä erässä kevään aikana 120€ / 107,50€* /erä
    *edullisempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset

Tule kokeilemaan koulutusryhmää!

Tammikuun toisella viikolla, 7.-13.1., voit tulla maksutta tutustumaan sinua kiinnostavaan Koulutusryhmään. Myös harjoituskauden jo alettua voit tulla kokeilemaan koulutusryhmätreenejä, tällöin tutustumiskerran hinta on  10€ / treenit. Jos innostut jatkamaan ryhmässä, tutustumiskerran hinta hyvitetään kevään Koulutusryhmämaksusta.

Jos haluat tulla tutustumaan kurssiin, laita meille siitä viestiä info@readysetpole.fi tai huikkaa ohjaajalle asiasta paikan päällä. Ilmoita viestissä tutustumisen kurssikerta.


Huom: ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta tai ryhmien yhdistämisestä ilmoitamme kaikille ryhmään ilmoittautuneille.

 

Ohjaajat

Johanna Juvonen

Hulda Rankanen

Ilmoittautuminen

Huoltajan tiedot

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso