Tapahtumat

Koulutusryhmä II, kevät 2019

Ilmoittaudu viimeistään:
28.2.2019
Hinta:
38.00 €
Osallistujat:
10 / 15

Koulutusryhmä II sopii parhaiten Jatko2 -tason harrastajille. Ryhmää valmentavat iloisen kannustavalla ja timanttisen osaavalla otteellaan Riikka Aalto ja Kaisa Suisto, joten tässä ryhmässä pääset varmasti oppimaan ja oivaltamaan uutta.

Säännöllinen treenaaminen tutussa porukassa ja saman ohjaajan johdolla kehittää sinua monipuolisesti tankotanssijana. Ohjaaja oppii tuntemaan jokaisen, ja osaa kehittää sinua henkilökohtaisesti. Koulutusryhmässä saat itsellesi ohjaajan tekemän treeniohjelman, jolla pystyt rytmittämään harjoittelusi optimaalisesti oman kehittymisesi kannalta. Tuntien teemoina vaihtelevat mm. voimatekniikka, liikkuvuus ja liikeyhdistelmät, ja treeniohjelma rakennetaan myös ryhmäläisten toiveiden pohjalta. Kauden päätteeksi pääset halutessasi myös esiintymään kevätnäytöksessämme.

Taso: Jatko 2
Kesto: 70 min
Ajankohta: torstaisin klo 17:15-18:25 ja noin joka toinen lauantai klo 13:15-14:25
Treenit: 
Viikottain á 70min ja lisäksi lauantaisin 2krt /kk á 70min, yhteensä 28 kurssikertaa kevätkaudella. Ei treenejä talvilomalla 25.2.-1.3.

Ohjaajat: Riikka Aalto & Kaisa Suisto

Ensimmäiset treenit: torstaina 17.1. klo 17:15

Hinta:

  • Jäsenille +38€ / kk (tammi - toukokuussa)
  • Ei-jäsenille pelkkä koulutusryhmä
    A) kertamaksuna 470€ / 420€* /kevät
    tai
    B) neljässä erässä kevään aikana 120€ / 107,50€ /erä
    *edullisempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset

Huom: ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta tai ryhmien yhdistämisestä ilmoitamme kaikille ryhmään ilmoittautuneille.


Tule kokeilemaan koulutusryhmää!

Tammikuun toisella viikolla, 7.-13.1., voit tulla maksutta tutustumaan sinua kiinnostavaan Koulutusryhmään. Myös harjoituskauden jo alettua voit tulla kokeilemaan koulutusryhmätreenejä, tällöin tutustumiskerran hinta on  10€ / treenit. Jos innostut jatkamaan ryhmässä, tutustumiskerran hinta hyvitetään kevään Koulutusryhmämaksusta.

Jos haluat tulla tutustumaan kurssiin, laita meille siitä viestiä info@readysetpole.fi tai huikkaa ohjaajalle asiasta paikan päällä. Ilmoita viestissä tutustumisen kurssikerta.


Huom: ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta tai ryhmien yhdistämisestä ilmoitamme kaikille ryhmään ilmoittautuneille.

Ohjaajat

Kaisa Suisto

Riikka Aalto

Ilmoittautuminen

Huoltajan tiedot

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso