Tapahtumat

Rengastrapetsin Koulutusryhmä, kevät 2019

Ilmoittaudu viimeistään:
28.2.2019
Hinta:
28.00 €
Osallistujat:
8 / 14

Jos haluat treenata säännöllisesti samassa porukassa tutun ohjaajan johdolla, ja sinulla on jo hieman kokemusta Rengastrapetsista, tämä ryhmä on kuin tehty sinulle.

Koulutusryhmässä pääset kehittämään taitojasi omista lähtökohdistasi, Veeran iloisen kannustavassa ja energisessä ohjauksessa. Tunneilla lämmitellään ilma-akrobatialle luontevaan tyyliin, ja kehitetään rengastemppuihin tarvittavaa voimaa. Jokaisella tunnilla tavoitteena on löytää uutta liikemateriaalia ja päästä nauttimaan renkaalla temppuilusta. Kauden aikana pääset harjoittelemaan mm. komboja, liikkuvuus- ja voimaliikkeitä, ja koreografista sarjaa. Treeniohjelmaa  suunnitellaan myös osallistujien toiveiden pohjalta. Renkaan koulutusryhmä on loistava mahdollisuus päästä treenaamaan renkaalle viikottain! 

 Kauden päätteeksi pääset myös esiintymään kevätnäytöksessämme.

Taso: Avoin taso
Kesto: 70 min
Ajankohta: tiistaisin klo 17:45-18:55
Treenit: Viikottain à 70min, yhteensä 18 kurssikertaa kevätkaudella, 
ei treenejä talvilomalla 25.2.-1.3. eikä vappuaattona 30.4.

Ohjaaja: Veera Kauppila

Ensimmäiset treenit: ti 15.1.2019 klo 17:45

Hinta:

  • Jäsenille +28€ / kk (tammi - toukokuussa)
  • Ei-jäsenille pelkkä koulutusryhmä
    A) kertamaksuna 335€ / 300€* /kevät
    tai
    B) neljässä erässä kevään aikana 86,25€ / 77,50€*/erä /erä
    * edullisempi hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset

Tule kokeilemaan koulutusryhmää!

Tammikuun toisella viikolla, 7.-13.1., voit tulla maksutta tutustumaan sinua kiinnostavaan Koulutusryhmään. Myös harjoituskauden jo alettua voit tulla kokeilemaan koulutusryhmätreenejä, tällöin tutustumiskerran hinta on  10€ / treenit. Jos innostut jatkamaan ryhmässä, tutustumiskerran hinta hyvitetään kevään Koulutusryhmämaksusta.

Jos haluat tulla tutustumaan kurssiin, laita meille siitä viestiä info@readysetpole.fi tai huikkaa ohjaajalle asiasta paikan päällä. Ilmoita viestissä tutustumisen kurssikerta.


Huom: ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 8. Mahdollisesta peruuntumisesta tai ryhmien yhdistämisestä ilmoitamme kaikille ryhmään ilmoittautuneille.

Ohjaajat

Veera Kauppila

Ilmoittautuminen

Huoltajan tiedot

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso