Tapahtumat

Feldenkrais -kehotietoisuuskurssi helmi-maaliskuussa

Ilmoittaudu viimeistään:
30.1.2016
Hinta:
88.00 € / 78.00 €
Osallistujat:
0 / 15

Feldenkrais on kehollinen menetelmä, jossa syvennät kehotuntemustasi ja opit líikkumaan kokonaisvaltaisemmin. Feldenkrais -työskentely on kokemuksellista ja itseohjautuvaa oppimista. Feldenkrais -menetelmän kehitti viime vuosisadan alussa Mosse Feldenkrais (1904-1984), joka hoiti polvivammaansa itse kehittämällään menetelmällä.

Kurssilla etsitään luonnollisia liikeratoja ja asentoja pienten, yksinkertaisten liikkeiden avulla. Oikeaa tai väärää tapaa liikkeen tekemiseen ei ole. Työskentelyn prosessi on kokeilla, vertailla ja varioida liikkeen aikaansaamia tuntemuksia. Menetelmä kunnioittaa jokaisen yksilöllistä tapaa liikkua, toimia ja olla.

Menetelmää käytetään taidon oppimisen tukena, osana vaihtoehtoista kuntoutusta ja harjoituksena "herätä läsnäoloon". Kurssin kehotietoisuustunnit toimivatkin arjen hyvinvoinnin tukena. Yksilöllinen luova prosessi on monella tapaa kuntouttava ja sillä on terapeuttisia vaikutuksia. Liiketyöskentely vaikuttaa rentouttavasti ja auttaa sinua tulemaan tietoiseksi omista toimintatavoistasi.

Kurssi soveltuu kaikille siitä kiinnostuneille.

Ajankohta: maanantaisin klo 18:30 - 19:30

Kesto: 6 kurssikertaa x 60min  (1.2., 8.2., 15.2, 22.2., 7.3. ja 14.3.)

Hinta: 88,00 € / 78,00€ (edullisempi hinta opiskelijat, työttömät, RSP:n jäsenet)

Ohjaaja: Eeva Liisa Ervasti
LitM, fysioterapeutti, aukt. Feldenkrais-opettaja

Kurssi toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 5. Mahdollisesta peruuntumisesta ilmoitamme viimeistään kurssin suunnitellun alkamispäivän aamusta tekstiviestitse.

Ohjaajat

Eeva Liisa Ervasti

Ilmoittautuminen ei enää voimassa.

Please contact us if you would like to know if spaces are still available.

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso